Krachtige schoenen voor go-getters

Op vrijdag 25 mei lanceren wij dé schoen voor vrouwelijke en mannelijke go-getters die de toon zetten door hun positieve energie. De Bridge Camo Low Top is voor hen die komen in vrede en zich gemakkelijk aanpassen in verschillende situaties. Vaak weten zij al welke stappen zij moeten zetten voordat die zijn gezet.

bridge_camo_low_top

Dit model is met de handgemaakt in Portugal en bestempeld als een limited edition. Bij het produceren is er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige camouflage suedé gemixt met zwart leer en rode details om het af te maken.

Wesley dos Santos, co-founder DIVERSITÉ FOOTWEAR: 'Wij maken conceptuele producten die je met trots kan dragen en hebben ons, bij het brainstormen over dit model, verdiept in de wereld van camouflage en optische illusie. Dit is een interessant onderwerp, wat veel mensen onbewust dagelijks doen, waarbij het oog iets anders waarneemt dan wat de hersenen interpreteren. Na het bepalen van de kleuren zijn wij gaan brainstormen over welke krachtige go-getters overeenkomen met dit concept.

Al snel kwamen wij uit op Winston Bergwijn beter bekend als Winne en Sandra Delgado. Adilson en ik zijn sinds de middelbare school fan en opgegroeid met de muziek van Winne. Bij het bedenken van het concept en zien van de schoen moesten wij meteen denken aan één van onze favoriete tracks genaamd: 'Geef 8 Remix'. Daarnaast heeft hij ons vanaf het begin geadviseerd bij het selecteren van toffe kleuren zoals ons best verkochte model; Bridge Ocra Low Top.'

winston_bergwijn_winneAdilson Araujo, co-founder DIVERSITÉ FOOTWEAR:' Vanaf het begin van onze ondernemende journey hebben wij Winne mogen ontmoeten en leren kennen als een inspirerend persoon (coach), met positieve energie en kennis van zaken. Wij zijn dan ook erg trots dat hij het gezicht is geworden van deze unieke campagne. 

Sandra Delgado hebben wij onlangs leren kennen en is voor ons hét perfecte voorbeeld van een positief en moederlijke go-getter. Hierom zijn wij dan ook erg trots met haar als vrouwelijk gezicht van de campagne.'

sandra_delgadoNet als bij de rest van onze Bridge collectie is ook de Camo Low Top geïnspireerd op de Erasmusbrug. Bovendien is dit model in gelimiteerde aantallen geproduceerd om het exclusief te houden.

De Bridge Camo Low Top is te verkrijgen via onze webshop, in onze showroom en bij Intenso Fashion Store in Rotterdam. Wil je zeker zijn van een exclusieve paar? Plaats dan alvast een pre-order en bekijk de krachtige fotoserie op onze Instagram pagina

winston_bergwijn_winne_schoenen

Credits & speciale dank aan:

Older Post Newer Post